Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατζίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

8 Ιαν 2013

Ζώα σε Χειμερία Νάρκη στο Νηπιαγωγείο: Εικονογραφημένη Ακροστιχίδα και Πίνακας Αναφοράς

Προτείνεται ακολούθως μια ακροστιχίδα για την "ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ", αποτελούμενη από 13 ζώα που πέφτουν σε χειμερινό ύπνο: από τα πιο γνωστά είναι η αρκούδα, η χελώνα, το φίδι, ο σκαντζόχοιρος, ο ασβός, η μαρμότα, ο βάτραχος, η νυχτερίδα, τον σκίουρο, αλλά υπάρχουν και άλλα λιγότερο γνωστά όπως ο τρίτωνας (είδος σαύρας), το μυρμήγκι, το χάμστερ και ο τυφλοπόντικας.
Για τις υπόλοιπες αναρτήσεις του ιστολογίου δείτε την ετικετα ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ ή
το ευρετήριο αναρτησεων για την Χειμερία Νάρκη ΕΔΩ
Εικονογραφημένη Ακροστιχίδα με συνοδευτικό πίνακα αναφοράς για 13 ζώα που πέφτουν σε χειμερία νάρκη

έγχρωμη


 ασπρόμαυρη ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ 
  

1 σχόλιο:

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ είπε...

μπράβο Τάνια , σε ευχαριστούμε!!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ