Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


9 Μαΐ 2013

Γιορτή της Μητέρας στο Νηπιαγωγείο: Ένα λεύκωμα για τη γιορτή της μητέρας

Θεωρώ πολύ σημαντική παράλειψή μου έναν εξαιρετικό σύνδεσμο που άργησα να εντοπίσω (τον εντόπισα έμμεσα από το ιστολόγιο της Κατερίνας και την σχετική της ανάρτηση ΕΔΩ) και δεν συμπεριέλαβα στις χρήσιμες συνδέσεις για τη γιορτή της μητέρας. Αφορά τις εξαιρετικές κατασκευές και προτάσεις της Δέσποινας, τις οποίες μπορείτε να ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ σχετικά με την δημιουργία λευκώματος-άλμπουμ και συναφών κατασκευών για τη γιορτή της μητέρας.

Προσθέτω ΕΔΩ την επίσης εξαιρετική και πολύ πρόσφατη ανάρτηση (με μουσικές προτάσεις για τη Γιορτή της Μητέρας) από το ιστολόγιο lampros lampinos

Προτείνεται ακολούθως μία εναλλακτική πρόταση για υλοποίηση από όποια συνάδελφο επιθυμεί.

Μπορείτε να δείτε στην ετικέτα ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ,
τις υπόλοιπες σχετικές αναρτήσεις.

**παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο της ανάρτησης να αναρτήσει τον σύνδεσμο από την γραμμή URL και όχι αυτούσιο το περιεχόμενο της ανάρτησης. Ευχαριστώ.

ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΤΣΙΝΑΣ
ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ
(κλικ στην εικόνα και από το αρχείο που ανοίγει δεξί κλικ και αποθήκευση ή εκτύπωση)

Τα φύλλα μπορούν να αξιοποιηθούν για την δημιουργία ενός λευκώματος-αλμπούμ που συνδυάζει γραφή, εικαστική δημιουργία και δημιουργική σκέψη. Επειδή η ιδέα δεν είναι δική μου σας παραπέμπω στους ανωτέρω συνδέσμους για την υλοποίηση της δραστηριότητας, αποφεύγοντας να την αναλύσω εδώ.

ΛΕΥΚ1 λευκ2
λευκ3 λευκ4
λευκ5 λευκ6
λευκ7 λευκ8
λευκ9 λευκ10
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΦΟΡΜΗΣΗ.

3 σχόλια:

135 και 43 νηπιαγωγεία Αθηνών είπε...

Πολυ ωραια και τρυφερη η ιδεα του λευκώματος για τη γιορτή της μητέρας!!!

Τάνια Μάνεση είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Το μεγαλύτερο μπράβο πηγαίνει στις συναδέλφους που το υλοποίησαν και μου έδωσαν την αφόρμηση.

Δέσποινα Παρταλά είπε...

Ευχαριστώ πολύ για την αναφορά Τάνια, εμείς πρέπει να σε ευχαριστούμε για την υπέροχη δουλειά σου και όλα όσα μοιράζεσαι μαζί μας!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ